NieuwsInformatieavond Prettig en Veilig Wonen

Prettig en Veilig wonen – wilt u dat ook? Kom dan op woensdag 2 oktober 2024 naar de informatieavond, speciaal voor u als huurder bij Veenvesters!

Wat kunt u verwachten op deze avond?
U krijgt tips die u direct kunt toepassen om uw woning en buurt veilig(er) te maken. Ook kunt u vragen stellen aan experts, zoals Politie en Brandweer. Daarnaast ontmoet u de wijkmanager en andere mensen die hard werken voor een fijne buurt én krijgt u de kans om ervaringen te delen met andere huurders.

Programma
19.00 uur: Zaal open. Koffie en thee staan klaar.
19.30 uur: Opening en welkom
Aansluitend volgen korte presentaties door deze organisaties en sprekers:

  • Gemeente Veenendaal en Wijkmanager
  • Veens welzijn
  • ACV
  • Brandweer
  • WAG Duurzaam wonen
  • Veenvesters
  • Politie

Gratis goodiebag
Hierna kunt u de tafels bezoeken waar de sprekers en hun collega’s klaar staan om u verder te informeren over de onderwerpen die u aanspreken. U heeft aan het begin van de avond al een goodiebag gekregen en die kunt u bij de tafels verder vullen met informatiemateriaal.

De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Locatie: We zijn te gast in het kantoor van Veenvesters, Boompjesgoed 20, Veenendaal

Aanmelden
Het is belangrijk dat we op 2 oktober genoeg goodiebags hebben! Dus meld u liefst direct – uiterlijk 27 september 2024 – aan door te mailen naar wagpvw@outlook.com

Deze informatieavond wordt georganiseerd door de WoonAdviesGroep (WAG) Prettig en Veilig wonen. Wilt u meer weten over deze WAG en misschien wel meedoen? De leden zijn aanwezig om u meer te vertellen over hun vrijwilligerswerk.

We zien u graag op 2 oktober!

Met vriendelijke groet,
WAG Prettig en Veilig Wonen

PS: Vergeet niet om u tijdig aan te melden via: wagpvw@outlook.com

Deel dit bericht